Senioruke i Bulgaria

VÅRLIGE SENIORUKER I BULGARIA

Etter gjentatte henvendelser fra medlemmer som ønsker et eget tilbud for seniorer, har vi reservert leilighetene på Panorama Dreams til dette formålet neste vår.

Tilbudet til seniorer gjelder i uke 20 og uke 21, altså i perioden fra den 16. mai – til den 29. mai. Målet med ukene er at flere i samme aldergruppe kan bli kjent med hverandre og å gi seniorer reservert tilgang på tilrettelagte leiligheter.

Det bør også legges til at mange mener at våren, som ikke akkurat er høyssesong, er den vakreste årstiden ved Svartehavet.

– Det er en perfekt reise for deg som både ønsker å være litt alene, men som også vil ha muligheten til å bli kjent med andre i samme situasjon. Aldersmessig har vi definert seniorer som personer fra 55 år og oppover, og tilbudet gjelder både single og par, forklarer Personskadeforbundet LTNs konsulent Frank Gjelsøy. Det er han som administrer utleie av leilighetene og dermed også seniorturen.

Kom mai du skjønne milde

Siden forbundet kjøpte leilighetene for 10 år siden har mange medlemmer vært på Panorama Dreams. Noen reiser på egen hånd, mens andre reiser på gruppereiser arrangert gjennom lokallaget. Det har også vært populært å delta på familieleirene som arrangeres hver sommer.

– Jeg vil gjerne understreke at vi ikke er en turoperatur eller tilbyr reiseledere under disse seniorukene. Vi gir imidlertid en rabatt på kroner 500,- pr leilighet, noe som betyr at du kan leie helt ned til kroner 500,- pr leilighet. Dette fordi deler av anlegget ennå ikke er åpent, sier Gjelsøy.

Det er også en periode med rimelige flybilletter, i alle fall dersom du har bestiller tidlig. Personskadeforbundet LTN betaler også transport til og fra flyplassen, samt administrere en fellestur til Nessebar, om det er ønskelig

Maiukene er ifølge Gjelsøy perfekte fordi det ikke er så varmt i Bulgaria på den tiden. I tillegg er det fredeligere enn i høysesongen.

– Vi kan ikke garantere at alt er åpent på Panorama Drams, men anlegget ligger bare fem minutter fra stranden og at det er åpnet et stort kjøpesenter 150 meter opp i gata. I tillegg er det bare 20-30 minutter å gå til nærmeste landsby, Sveti Vlas. Her finnes restauranter og barer, samt mange butikker, forteller Frank Gjelsøy som selv har besøkt Bulgaria på våren flere ganger.
Vi har åtte leiligheter tilgjengelig, ett studio, to med to soverom og fem med ett soverom. I alle leilighetene er det også doble sovesofaer.

– Bulgaria er også et land som er billig å ferie i. Kanskje et av de billigste. For noen er kanskje det viktig å vite, avslutter Frank Gjelsøy med et smil.

For nærmere informasjon ta kontakt med Frank på 22 35 71 00 eller frank@personskadeforbundet.no

Kommune Type Start Slutt
Utlandet 16.05.2016 00:00 00:00