Foredrag om erstatningsrett i Lofoten

NÅR ULYKKEN RAMMER OG ØKONOMIEN SETTES PÅ PRØVE

Ved sykdom eller skade dukker det ofte opp bekymringer om egen økonomi. Det dukker opp ekstra utgifter samtidig som en er usikker på nåtidens og fremtidens inntekt. Vi vet at slike bekymringer påvirker og at det er viktig å ha økonomien under kontroll for å bli så bra som mulig.

Mange som blir syke eller skadet vil kunne ha krav på erstatning fra private eller lovpålagte forsikringer. Hvilke rettigheter en har og hvordan de påvirker hverandre kan være utfordrende å vite. Å få kunnskap om dette er viktig og nødvendig for å oppnå riktig erstatning samtidig som det bidrar til økt mestring og kontroll i egen rehabiliteringsprosess.

Foredraget holdes av seniorrådgiver/ass. generalsekretær Per Oretorp i Personskadeforbundet LTN og gir en innføring i hovedreglene i norsk erstatningsrett etter personskade, uavhengig av hvordan skaden har oppstått.

Personskadeforbundet LTN har i de siste tre tiårene bidratt til å endre norsk erstatningsrett og har i mange tilfeller oppnådd større erstatning for sine medlemmer enn opprinnelig tilbud fra forsikringstilbud. En av forbundets fanesaker er at alle skal ha riktig erstatning.

Personskadeforbundet LTN Lofoten lokallag inviterer til åpent foredrag

tirsdag 24. mai 2016 på Leknes Bo og Servicesenter fra kl 18.00 til ca. kl 21.00. Foredraget er gratis.

Påmeldingsfristen er 12. mai til: Leif Helge Hansen, tlf. 957 34 615 eller e-post: leihelg@online.no

Velkommen til nyttig foredrag som er åpent for alle!

Kunnskap bidrar til økt mestring og kontroll!

Kommune Type Start Slutt
Vestvågøy 24.05.2016 18:00 21:00