Velkommen til den nye BPA-Portalen

foto: rosa ballonger

Vi har gleden av å presentere vår helt nye BPA-Portal. Vi har gitt den et mer friskt, luftig og moderne design. Håper den nye portalen faller i smak. Gi oss gjerne en tilbakemelding, både ros og ris!

Nå ligger alt til rette for å fylle den med mer nyttig stoff om BPA. Tips oss gjerne om saker du vil at vi skal ta opp og skrive om.

Vi vil også gjerne ha kontakt med personer som kunne tenke seg å skrive innlegg for oss, både under temaene våre og på vår Blogg.

Vi er stolte over at portalen inneholder landets eneste oversikt over leverandører av BPA tjenester i alle landets kommuner.

Nytt på portalen er at det nå er mulighet for å registrere sin interesse for BPA-Kurs. Dersom du registrerer deg i skjemaet du finner på BPA-Kurs vil vi enten finne et tilgjengelig kurs i markedet for deg, eller vi vil arbeide for at det blir arrangert et kurs tilpasset dine ønsker.

Dersom du ønsker å profilere deg på en av annonseplassene på portalen kan du bruke kontaktskjemaet som du finner ved å klikke på annonsene, eller send oss en post på post(at)portalene.no

Kommentarer

Legg igjen en kommentar