BPA-Portalen har blitt tryggere å bruke

https overalt logo

Fra i dag har vi gått over til https (TLS, “Transport Layer Security”) og dermed kryptert, avlyttingssikker, nettforbindelse mellom deg og oss.

Vi støtter den internasjonale kampanjen Https Overalt for å gjøre nettet (www, “World Wide Web”) til et tryggere sted for alle.

For deg betyr det at det blir tryggere og sikrere å gjøre alle typer interaksjoner på vårt nettsted, slik som registrering, innlogging, administrasjon, innsending av aktiviteter og bruk av vårt kontaktskjema, også når du er tilkoblet internett over WiFi eller andre åpne lokale nettverk. Hva du sender inn til oss og mottar tilbake, herunder passordet du oppgir, er fra nå ikke lenger enkelt avlyttbart for andre.

Kort sagt: Det er enklere for deg å holde passordet ditt, og annen fortrolig informasjon, faktisk hemmelig i alle situasjoner du trenger a bruke BPA-Portalen.

Ut over det skal du ikke merke noen endring eller problemer, i alle fall ikke med moderne nettlesere (oppdatert siste 7 år). Alle gamle lenker vil dessuten redirigeres til https-versjonen av seg selv.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar