Nå er den her, BPA-kalenderen!

illustrasjon kalender

Nyhet – Nå kan dere enkelt legge inn arrangement eller aktiviteter for BPA-interesserte på BPA-portalen.no.

BPA-Portalen er nyetableringen som skal gjøre det lettere for BPA-arbeidsledere, BPA-assistenter, BPA-leverandører, kommuner og saksbehandlere, forskere, og politikere, og andre i hele Norge med interesse for BPA å få enkle og riktige svar på viktige spørsmål i hverdagen. Vi er i startgropen, men målet er å samle all informasjon vi mener kan være av nytte for alle som har interesse for BPA.

Her kan alle som ønsker å vite om:

  • fagkurs/-samlinger
  • informasjonsmøter
  • messedeltagelse
  • politiske debatter
  • temasamlinger for BPA-arbeidsledere og personlige assistenter
  • andre BPA-relaterte aktiviteter
  • eller viktige merkedager

Ved hjelp av et par tastetrykk finne aktuell informasjon om hva som skjer i sitt nærmiljø i alle kommuner og fylker i Norge, samt på noen populære steder i utlandet. Vi forventer stor aktivitet og mange brukere på BPA-portalens nettside og «BPA-kalenderen».

[pullquote]Alle leverandører, organisasjoner, kommuner eller andre, som tilbyr aktiviteter eller arrangement knyttet til BPA, kan enkelt og kostnadsfritt publisere aktiviteter i kalenderen på BPA-Portalen.[/pullquote]

Dersom dere ønsker å legge ut en aktivitet må dere først registreres som bidragsyter på nettstedet. Gå inn på registrering og fyll ut skjemaet med den informasjon som etterspørres for å bli registrert. Når dere er registrert er det bare å legge inn aktiviteter. Arrangement eller aktiviteter må legges inn med sted og tid for å bli registrert i kalenderen. Arrangementet eller aktiviteten forsvinner automatisk fra siden når den aktuelle datoen er passert. Se gjerne på andre aktiviteter i kalenderen for å se hvordan andre har lagt inn sin informasjon.

Det er fint om du også legger inn et bilde som gir en god illustrasjon av hendelsen. Det er dette bildet som kommer opp når interesserte går inn på arrangementet eller aktiviteten.

Ta kontakt med oss på 94 15 23 00 dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar